Algemene voorwaarden


Algemeen

Deze webwinkel wordt beheerd door Starry Sky Poster, onderdeel van EPIA B.V., statutair gevestigd te Schootense Loop 4L, 5708HX Helmond, Nederland. Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder KvK nummer 82583455.

U kunt contact met ons opnemen via info@starryskyposter.com


2. Privacy-verklaring

Op deze algemene voorwaarden is onze privacyverklaring van toepassing. Wij zullen uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandelen. De privacyverklaring is te vinden op onze website.


3. Bestelling en levering

U kunt uw bestelling plaatsen op www.starryskyposter.com. U kunt één of meerdere producten tegelijk bestellen. De geselecteerde producten worden in uw winkelwagen geplaatst.

U rondt uw bestelling af na het invoeren van uw gegevens en het kiezen van een betaalmethode. U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw bestelling op het door u opgegeven emailadres. Wij streven ernaar uw bestelling op tijd te leveren.

De levering van uw bestelling wordt gedaan door PostNL of een lokale koerier. Bestelt u een product voor 15:00 uur? Dan verwerken wij uw bestelling nog dezelfde dag. De status van uw bestelling kunt u volgen via de Track & Trace code die u van ons ontvangt, nadat wij uw bestelling hebben verzonden.

Zijn er onvoorziene omstandigheden, zoals onvoorspelbare weers- of verkeersomstandigheden? In dat geval kan uw bestelling vertraging oplopen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een dergelijke vertraging. De levering van uw bestelling gebeurt via PostNLof de plaatselijke koerier.


4. Prijzen en verzendkosten

De prijs van een product is uiteindelijk de prijs die geldt tijdens het bestelproces. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen vermeld op onze website zijn inclusief het BTW bedrag.

Als u een bestelling annuleert, betalen wij u precies het bedrag terug dat u betaald heeft. We betalen alleen de verzendkosten terug als u alle producten van uw bestelling terugstuurt. Als u enkele producten retourneert waarbij u de andere producten thuis houdt, betalen wij de verzendkosten niet terug.

Prijzen zijn inclusief BTW.


Betaling

De betaling van uw bestelling kunt u voldoen via een aantal betaalmethodes. Onze betaalmethoden zijn: iDEAL, Klarna Achteraf Betalen, Bancontact, Creditcard (Visa, Mastercard en American Express) en bankoverschrijving (achteraf betalen), KBC/CBC Betaalknop.


6. Intrekkingsperiode en herroepingsrecht

U vindt ons ruil- en retourneerbeleid onder klantenservice → ruil- en retourneerbeleid.


7. Garantie

Onze producten vallen onder de wettelijke garantie. Dit kan zijn een verkeerd product, een beschadigd product of een product met een verkeerde hoeveelheid geleverd.

Indien u na ontvangst van het product onregelmatigheden constateert, verzoeken wij u ons daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Wij streven ernaar de onregelmatigheid op korte termijn op te lossen.


8. Maten en kleuren

De afmetingen van de illustraties & kleuren van de posters kunnen iets afwijken van de preview op de website. Dit komt omdat de kleur en grootte die u ziet op uw desktop/laptop/telefoon afhankelijk is van de schermkalibratie.


9. Toepasselijk recht

Op onze Algemene Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Op elke overeenkomst tot koop van producten op deze website en alle geschillen die daarmee verband houden is eveneens Nederlands recht van toepassing.